Kahviotuotteita pullista patonkeihin ja panineista uuniperunoihin

Paljon myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Patongit ja reissarit

Torikaffen itsetäytettyjen patonkien täytevaihtoehdot: rosvopaisti, kanafile, juusto, sekä tilauksesta lohi (majoneesia, lämminsavulohta).

Uutuutena maalaispalvisämpylä.

Reissumiehen välistä löytyy kinkku-juusto-paistettu kananmuna tai vaihtoehtoisesti rosvopaistia.

Pienempään nälkään löytyy täytetty croisant, lohi-jokirapuleipä, sekä perinteinen silli-munaleipä.

Lämpimät leivät ja paninit

Torikaffen suosituin tuote lämpimien leipien puolella on panini. Valmistamme itse maukkaat majoneesitäytteet: kana, kinkku, tonnikala ja mozzarella. Paninin lisäksi salaatti eurolla ja lounas on valmis.

Lämpimiä leipiä on myös kuvassaoleva Kanaleipä, Oopperaleipä, Clubsandwish, rukiinen Talonleipä sekä maistuvat toastit (paljon uusia makuja), kesän 2016 uutuutena tositummat toastit.

Salaatit ja uuniperuna

Kahvilan valikoimiin kuuluu myös raikkaat salaattiannokset ja maukas uuniperuna.

Päivän salaatin vaihtoehdot vaihtuvat päivittäin: kana, mozzarella, tonnikala, lämminsavulohi, vuohenjuusto tms. Salaatin perustana on aina tuoreet paikallisen tuottajan vihannekset. Annokseen kuuluu myös leipä ja salaatinkastike.

Uuniperuna sopii sitten jo suurempaankin nälkään. Itsevalmistetuissa täytteissä on vaihtoehtoina kana, kinkku, lohi ja tonnikala. Sesonkiaikana löytyy myös jokiraputäyte. Annokseen kuuluu lisukesalaatti.

Makeat kahvileivät

Joka aamu klo 4.30 aloitamme pullien leivonnan kahvilavaunussa. Pullavalikoimamme on laaja: voisilmäpulla, rahkapulla, korvapuusti, omenanyytti, croisantti. Munkkeja löytyy neljää eri vaihtoehtoa: perus rinkilämunkki, omenahillotäytteinen possumunkki, omatekoinen donitsi, sekä uutuutena Torikaffen versio Amerikan herkusta Cronitsi. Vaikka taikinat tulevat valmiina lähialueen leipomoista, jokaisessa pullassa näkyy oman käden jälki. Ja mikä tärkeintä, paistamme kaikki itse paikan päällä: taatusti maukkaita ja tuoreita.

Valikoimissa myös erilaisia leivoksia ja kakkuja, sekä monta gluteenitonta vaihtoehtoa.

Suolaiset piirakat, pasteijat ja pizzapatonki

Niinsanotut suolaiset kahvileivät ovat karjalanpiirakkaa lukuunottamatta kaikki itsevalmistamia. Suolaisissa piirakoissa vaihtoehtoina on broiler-aurajuusto, kinkku ja feta-parsa. Myös liha-riisipasteija ja pizzapatonki kinkkutäytteellä kuuluvat valikoimiin.

Kannattaa tulla maistamaan!

Kaiken kruunaa tuore vastakeitetty Presidentti-kahvi

Valikoimissa myös erikoiskahveja, teetä, Tazza-kaakaota, appelsiinituoremehua sekä Hartwallin juomat: Pepsi, Pepsimax, Jaffa ja 7up. Trip-mehuja valikoimista löytyy 7 eri makua. Kaikille siis jotakin.