Kahviotuotteita pullista patonkeihin ja panineista uuniperunoihin

sekä makkaraperunat sekä uutuutena Torikaffen burgeri

Kysy gluteenittomia vaihtoehtoja sekä vuonna 2021 myös vhh-ruokavalioon sopivia tuotteita.

Patongit ja reissarit

Torikaffen itsetäytettyjen patonkien täytevaihtoehdot: rosvopaisti, kanafile, juusto, sekä tilauksesta lohi (majoneesia, lämminsavulohta).

Uutuutena maalaispalvisämpylä.

Reissumiehen välistä löytyy kinkku-juusto-paistettu kananmuna tai vaihtoehtoisesti lohi-kananmuna.

Pienempään nälkään löytyy täytetyt croisantit: kinkku- ja lohi-raputäytteellä,  sekä perinteinen muna-anjovisleipä.

Lämpimät leivät ja paninit

Torikaffen suosituin tuote lämpimien leipien puolella on panini. Valmistamme itse maukkaat majoneesitäytteet: kana, kinkku, tonnikala, kebab ja mozzarella. Paninin lisäksi salaatti 2 eurolla ja lounas on valmis.

Lämpimiä leipiä on myös kuvassaoleva Kanaleipä, Oopperaleipä, maistuvat toastit (kana-pekoni ja kinkku), kesän 2021 uutuutena Torikaffen juustoburgeri.

Salaatit ja uuniperuna

Kahvilan valikoimiin kuuluu myös raikkaat salaattiannokset ja maukas uuniperuna.

Salaattivaihtoehdot: kana, jokirapu, tonnikala, lämminsavulohi, juusto. Salaatin perustana on aina tuoreet vihannekset. Annokseen kuuluu myös leipä ja salaatinkastike.

Uuniperuna sopii sitten jo suurempaankin nälkään. Itsevalmistetuissa täytteissä on vaihtoehtoina kana, kinkku, lohi ja tonnikala. Sesonkiaikana löytyy myös jokiraputäyte. Annokseen kuuluu lisukesalaatti.

Makeat kahvileivät

Joka aamu klo 5.00 aloitamme pullien leivonnan kahvilavaunussa. Pullavalikoimamme on laaja: voisilmäpulla, dallaspulla, korvapuusti, croisantti. Munkkeja löytyy neljää eri vaihtoehtoa: perus rinkilämunkki, omenahillotäytteinen possumunkki, omatekoinen donitsi, sekä Torikaffen versio Amerikan herkusta Cronitsi. Vaikka taikinat tulevat valmiina Jokioislta, Fazerilta ja Vaasalta, jokaisessa pullassa näkyy oman käden jälki. Ja mikä tärkeintä, paistamme kaikki itse paikan päällä: taatusti maukkaita ja tuoreita.

Valikoimissa myös erilaisia leivoksia ja kakkuja, sekä monta gluteenitonta ja vhh-vaihtoehtoa.

Suolaiset piirakat, pasteijat ja pizzapatonki

Niinsanotut suolaiset kahvileivät ovat riisipiirakkaa lukuunottamatta kaikki itsevalmistamia. Suolaisissa piirakoissa vaihtoehtoina on broiler-aurajuusto, kinkku sekä uutuutena salaattijuusto-tomaatti-rukola. Myös liha-riisipasteija ja pizzapatonki kinkkutäytteellä kuuluvat valikoimiin.

Kannattaa tulla maistamaan!

Kaiken kruunaa tuore vastakeitetty Presidentti-kahvi

Valikoimissa myös erikoiskahveja, teetä, Tazza-kaakaota, appelsiini- ja omenatuoremehua sekä Hartwallin juomat: Pepsi, Pepsimax, Jaffa ja 7up. Trip-mehuja valikoimista löytyy 7 eri makua. Kaikille siis jotakin.